Onsdag 28 december

Nu är vi äntligen på väg över atlanten. Vi har stuvat och stuvat om och nu skramlar det inte i alla skåp längre. Vi lämnade Mindelo på cap Verde måndag 27e kl 14.00. Veckan som varit har vi nästan bara tagit det lugnt. Promenerat runt i staden och små pysslat med båten. Julen kom och den gick. Nu ska vi fira nyår på havet när vi bestämt vilken nyår vi ska fira, lokal tid eller utc. Men vi tar och firar alla vi kan. Det blir att skåla i fanta eller coka cola om vi är vakna samtidigt. Vi har god vind 10-12 meter och ganska grov dyning. Sjöbena är inte riktigt på plats ännu så det är bara att hålla sig i.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Onsdag 28 december

 1. PG & Margareta Nilsson skriver:

  Kul för er att komma iväg. Vi har flyttat allt vi orkat veckorna innan jul och samtidigt förberett för sonen och ett barnbarns ankomst i går. Julen blev trevlig, vi var ett 10-tal personer hos oss i nya lägenheten, en blandning av seglare, f.d. seglare och ännu inte seglare.

  Vi håller utkik snart varje dag ifall ni börjar färden i Karibien med St. Martin.
  Kramar Margareta och PG

 2. Kari-Anne skriver:

  Vi ønsker dere en god og trygg seilas og en flott nyttårsfeiring 🙂 Vi er fremdeles på Bequia og seiler nordover i begynnelsen av januar. Vi er veldig spendte på hvor dere kommer inn i Caribien. Vi gleder oss til å møte dere igjen 🙂
  Kramar fra Per-Arne og Kari-Anne

 3. Rolph skriver:

  Gott nytt år till er alla som är inne och läser på denna blogg. Framför allt ett gott nytt år till er, Stefan o Pia.
  Hoppas att ni är vakna några timmar samtidigt, umgås och ha högläsning för varandra över vad som skrivs på er blogg.

  Jag gick runt på Hundudden idag ihop med andra båtkompisar. Vi kan konstatera att vi har en mycket energisk bäver som fäller träd runtom piren och hamnen. Han har byggt ett bäverbo inte långt från Frasses båt som fortfarande ligger olovandes nära mastkransbryggan.
  Det är närmare 2 kubik stort och ligger i strandkanten. Lite gulligt tyckte man i början, men nu när han börjar avverka träd som är upp till 30 cm i diameter så blir man lite tveksam att ha en bäver så nära inpå.
  Så vi får väl se hur mycket träd det finns kvar då ni kommer hem. När och om ni nu kommer hem…………..

  GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR !!!

 4. Klara Jakobsson skriver:

  Gott nytt år och förliga vindar önskar
  Klara och Lars

 5. Janne o Inger skriver:

  Gott Nytt Åt! Vi får fira när ni komer fram. Följer er på radion fösök med 8182 usb kl. 12.00 UTC lite närmare.
  Kramar Inger o Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s