Lördag 14 januari

Här är det alldeles underbart ! Vi ligger ankrade i bukten utanför den lilla byn St Anne. Vattnet är faktiskt turkost och 26-27 grader varmt. Till och med jag (Pia) badar varje dag. Det är en jätte vacker ö, det vi har hunnit se. Gröna kullar som höjer sig över det blå/tukosa havet. Paradis…. Elverket går numera som klockan, nu när Stefan lagt ner mer tid och energi på det. Allt är bytt, kablar sitter fast. Jolle motorn började krångla och då var det upp med den på deck och Janne och Stefan slog sina kloka huvuden ihop och det gav resultat. Internetuppkoppling har vi inte i båten utan vi får ta oss med jollen in till byn och uppsöka ett cafe, ta en dricka och använda deras nät. Jag har snart kommit i kapp med städning och tvätt. Det är en samling av både tjocka seglarkläder och en hel del handdukar o lakarn. Men det är bra torkväder här.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lördag 14 januari

 1. afsailing skriver:

  Härligt att ni äntligen kommit till värmen. Vi har kommit till Lagos med ”lagom värme”.

 2. Anna skriver:

  Ååååå va härligt, nu är jag riktigt avundsjuk vet ju hur mysigt ni kommer ha det. Har inte varit inne och läst på länge så jag viste inte att ni var påväg över. Nu lovar jag att jag ska gå in lite oftare!
  Sail fast, live slow!
  Massor av kramar från mej

 3. Lena Lundin skriver:

  Har bara ett enda ord att säga: AVUNDSJUK!!! trots det, trots allt, Kramar! //Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s