Lördag 21 januari

Dagarna går i en fasligt fart även här. Vi har jobbat med elverket som inte alltid vill vara med. Jollemotorn ville inte heller vara med så då var det mek med den. Vi har även haft kolla av de trasiga seglen samt förstagen. Allt rullar på och om ett par veckor eller så kan vi nog segla igen. Men nu njuter vi av att vara här. I går hade vi första after worken här i Caribien. Vi var fem båtar, vi, Rosalinda, Vagabond, Blue och en annan båt vi träffat tidigare i Las Palmas. Det vart en trevlig kväll som alltid. Vi tillbringar mycket tid ombord men har tänkt oss att ge oss ut på lite upptäktsfärd snart. Tänkt att ta oss runt ön med bil samt besöka den stora staden på ön för att få lite stadkänsla. Inte för att vi saknar storstad precis. Annars så försöker vi att bara vara, bada, vila och insupa atmosfären. Tänk att man kan ha det så här bra.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 21 januari

  1. Stefan skriver:

    Det låter härligt man, man kan inte annat än vara avis på er.
    Här här det lördag kväll och det har börjat snöa här nu.
    Hälsningar // Stefan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s