Tisdag 24 januari

Solen skiner fortfarande på oss men det kommer nästan varje natt några droppar regn. Och det betyder att våra öppna luckor som behövs för att få in lite luft får vi stänga i en faslig fart när dropparna kommer. Det förklarar att det är så otroligt grönt här. Det är ett härligt klimat om man säger, alldeles lagom. Nya bilder finns inlagda nu och vi ska bli bättre på det….. Bara uppkoppling finns så.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tisdag 24 januari

 1. Gun skriver:

  Hej på er
  Ni verkar må jättebra och vilka fina bilder. Inte alls avundsjuk eller hur !!!!!

  Kramar Gun

 2. Janne och Marianne skriver:

  Hej!
  Roligt att se dessa nya fina bilder.
  Ha det bra!
  Hälsningar från Janne o Marianne

 3. Yngve skriver:

  Jag kommer snart! 😉

 4. Anna skriver:

  Härliga bilder!

  Kram

 5. Pia Cronholm skriver:

  Hej på er! Härliga bilder!! Vi ligger ankrade i Fort de France.Beror delvis på att jag (Pia) skulle flyga hem Men det är också billigare och större utbud att bunkra lite av livets goda..Anlände till ”götet” idag till snö och is. Stor kontrast på bara ca 10 timmar med flyg.PeGe är kvar och och jobbar med att göra listan som aldrig blir tom.Vi har haft problem med både lilla dinge motorn och kylarn till diesel motorn.Därför blev vi lite sena från st Lucia. Jag är tillbaka på Martiniqe nästa söndag, hoppas vi kan ses snart .Ha det gott så länge.
  s/y Svea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s