Tisdag 14 februari

Stor kram i dag på alla hjärtans dag önskar vi alla. Ja vi är kvar i St Anne. Glada var vi i söndags då vi gick in till La Mareng för att arbetet med riggen skulle börja tidigt måndag morgon. Dagen började bra med full aktivitet, men vår otur håller i sig. Det saknades en profil till förstaget !!!! Det innebär en ny leverans från frankrike och alså ytterligare en veckas väntan. De kunde inte heller byta den trasiga förstagsvajern trots hjälp från Selden sverige. Det blir en dynamicspectrakabel (tror jag det heter) i stället. Ska ha samma hållbarhet och livslängd säg det. Vi hoppas att det snart ska vara klart med segel och stag sedan. Nu har vi lagt ankaret i St Anne igen och det börjar kännas som hemma nu. Vi ser vilka båtar som är nya och vilka som har lämnat. Dom som har dykbåten för dykturer hade otur med att deras båt sjönk härom dagen. Men med stora plastsäckar och två dagars arbete så flöt den igen. Det händer saker…

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s