Söndag 26 februari

Det blåser och svallar i Rodney Bay. Nu har vi legat och gungat i två dygn så i dag är tanken att vi går in och knyter fast oss i marinan. I från ankarplatsen ska vi ta med oss Svea på släp som har lite problem. I går kväll hade vi en liten after work på byn tillsammans med Lady Glion, Svea., Fulmar samt en båt från Hudiksvall. Alla gamla bekanta. Nu när vi har nät känner vi att vi har kontakt med världen igen. Jätte kul ! Vi vill också tacka alla som följer oss via vår hemsida och vi är jätteglada åt alla kommentarer vi har fått. Vi har nu passerat 50.000 besök från er !!! Härligt, skriv mera !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Söndag 26 februari

 1. Rolph skriver:

  Då kanske jag är den 50 001a som är inne ?

  Jag har varit på Hundudden igår och skulle kolla era möbler, men nordan låg på så hårt och jag var dåligt klädd så jag hoppade över att gå den långa vägen ut till er plats. Jag tar det senare i veckan och rapporterar.

  Idag har jag och Daniel varit ute och åkt Hydrokopter (inte Svävare, då blir Daniel arg och tillrättarvisar ordvalet) och vi åkte över en spegelblank fjärd i över 30 knop. Då vi vände, sprack isen under oss och vi var plötsligt en båt. Detta kändes lite olustigt, men Danne var lugn och redde ut situationen galant.
  Sedan så räddade vi en isjaktseglare som gick igenom isen på en udde vid grannholmen. Jag var dåligt klädd, hade ingen ispik tillgänglig så Danne sprang ensam ut och hjälpte honom upp ur vaken och efter mycket slit fick de även upp isseglaryachten. Lite dramatiskt, men allt gick bra och mannen är torr vid det här laget. Men inte just då………..
  Sådant är livet i vintersverige. Längtar ni inte hem?

  Annars har dagen varit minus 1 grad och klarblå himmel och vårsol. Mycket skridskoåkare ute men som tidigare skrivet, lite osäkra isar.

  // RolphGurra

 2. Nea skriver:

  Så kul o höra era röster!!
  Vi hörs snart igen och jag vill ha fler bilder här på sidan 🙂

  Kramar

 3. Hej!
  Hoppas ni kommer trivas på Lucia lika mycket som i Sant Anne.Vi har varit ett par dagar på land på varvet för bottenmålning. Nu är vi lyckligen tillbaka i det rätta elementet. Vi pratade olika varv på Kanarieöarna och då råkade det sig så att vi nämnde era bekymmer från Grand Canaria till några vänner till oss. Och då visade sig att de känner er mycket bra. Så nu har ni hälsningar från Stefi och Fredrik på den holländska stålketchen ”Wildmannen”. De ligger på samma brygga som vi här i Marina Rubicon, Lanzarote. I slutet av mars, tänker vi segla till Tenerife. Jonas med familjen kommer ditt och ska bo ombord. Till sommaren lämnar vi båten i Las Palmas och flyger hem. Vi trivs så bra här i Marina Rubicon så vi stannar nog här nästa vinter också.
  Fast man vet aldrig med oss.
  Så en gång till, ha det så jätte bra och hälsa alla vi känner.
  Klara och Lars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s