Lördag 3 mars

Bogseringen av Svea in i hamn gick bra och nu ligger hon tryggt där tills reservdelar kommer. Vi själva knöt också fast oss där inne och har fått uppleva ett riktigt regnväder där himlen var öppen i nästan ett dygn. Då blev det bröd och bullbak och lite fixande inomhus. Samkväm med svenska och norska vänner blir det också tid till. Veckan avslutades med att Shaddock lyftes på land för botten tvätt, rengöring av propellrar och av logg.. Stefan tog fram stora sågen och sågade upp ett större hål till vattenintaget. Hoppas nu att det ska räcka till. Efter besöket på land så är vi nu åter ute på svaj. Det vart en tidig grillmiddag ombord för att sedan åka jollen in för obligatoriska after worken. Denna afton tillsammans med Svea och Lady Glion (utan Björn). Blue stackarna tillbringade kvällen med att tömma båten på saltvatten efter att en slagklämma gått sönder. I dag har vi vilodag ombord. Vi läser lite, fikar lite. Blåsväder väntas till natten så lite beredda är vi.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 3 mars

  1. Piaffen Cronholm skriver:

    Tack för en mycket professionell bogsering. Tur att ni fanns här till vår hjälp.
    Hälsningar från s/y Svea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s