Måndag 12 mars

Vi är tillbaka på Martinique sedan en vecka nu. Har legat på svaj i St Anne. Vi seglade upp i tisdags när vinden skulle varit ostlig enligt prognosen. Det var den inte utan det blåste nord ost hela resan vilket betydde motvind. Seglingen ner till St Lucia tog oss 3,5 timme och när vi seglade tillbaka tog det nästan 5 timmar. Väl framme blev det en trevlig grillkväll tillsammans med Janne o Inger på Rosalinda. Några fina men blåsiga dagar hade vi innan detta stora molnområde som täckt nästan hela caribien lade sig över oss och låg kvar i 2-3 dygn. Då har vi haft Iata dagar, läst, bakat, fikat och bara varit. I skrivande stund ser vi åter en härlig stjärnhimmel så morgondagen blir nog fin igen. Vi ska nu lämna Shaddock i marinan i La Mareng och vi själva ska ta flyget till Sverige. Gratulera 80 åring, krama om barnen, hälsa på syskon och träffa vänner. I två veckor ska vi vara utan båtliv.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag 12 mars

  1. Annika skriver:

    längtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s