Tisdag 20 mars

Efter att ha turistat i Fort de France tillsammans med Janne och Inger körde dom oss till flygplatsen och vi startade vår långa resa hem till sverige. Åtta timmars flyg till Paris, åtta timmars väntan där. Väl hemma möttes vi av Annika, Lasse, Niklas, Helena och Yngve. Det blev god mat, dryck och mycket prat trots att vi var trötta och lite slitna. Stefans far har vi firat i två dagar med så mycket mat att vi står oss i flera dagar. Det är jätte kallt här, det blåser hårt och snö virvlar i luften. Men det är roligt att vara här och träffa alla och få kramas. Vi är lite som ugglor när vi tar oss runt i staden och ska se att allt är sig likt eller inte. Det som slår en mest är vilket tempo det är, alla springer och det är vi inte vana vid.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 20 mars

  1. Janne o Inger skriver:

    Vad bra att resan gick bra. Här är det mulet och grått. Shaddock mår bra. Ha det bra . Kram Janne o Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s