Söndag 25 mars

Det är vårväder i Sthlm med blommande blåsippor i backarna. Och exotiskt är det med grävlingar, harar och rådjur runt knuten. Vid hundudden på djurgården bygger bävern bo i hamnen, minken boar på piren, hägern spatserar i strandkanten och havsörnen tar sina lovar. Vi hade en härlig båttur ut till Sandhamn där vi avnjöt en klassisk världshusbiff. Vi var också till ”vår” vik där vi kastade ankare och drack kaffe i solen och njöt en stund. Dagarna går fort och vi försöker hinna så mycket som möjligt. I dag vaknade vi sent eftersom kroppen inte var med på att sommartidsomställningen skedde i natt. Det har varit solig och fint men kallt i vinden. Vi plockade fram grillen, kokade kaffe och åkte ner till båtklubben där det finns ett underbart litet lusthus på piren som vi kan sitta i och ha utsikt över Lidingö, Fjäderholmarna samt Nacka och naturligtvis vattnet. Vi saknar ju havet och klucket av vågor.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 25 mars

  1. PG & Margareta skriver:

    Hallå ”i kylan” hälsar vi från ett 26° St. Martin med mycket sol, kluckande vatten 20 m från terassen, palmer etc. Vi har nyss sagt adjö till Håkan och Ann-Karin (Unicorn) samt varit här med sina respektive föräldrar.

    Offert är införskaffad enligt önskemål, se separat mail. Välkomna när det blir dags.

    PG & Margareta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s