Onsdag 4 april

Riktigt härligt att vara tillbaka i värmen. Vi var framme tidigt lördag kväll, kastade loss från marinan och gick ut till St Anne och ankrade upp. Söndagen bestod i att bada, bada och bada. Underbart att komma från sverige där det snöade ymnigt på lördag morgon på Arlanda och planet avisades innan det kunde lyfta….till detta varma sköna lugna härliga St Anne. Men något ska ju alltid hända och det som hände nu var att elverket efter månader av mekande slutligen sa upp sig helt och hållet. Så nu är vi tillbaka i La Mareng och får ett nytt elverk installerat. Det är surt men det är ju själva hjärtat i Shaddock och allså nödvändigt för oss att ha. Det är som en bastu här inne i hamnen, totalt vindstilla och ca 30-35 grader. Vi hoppas att det ska bli klart i morgon så att vi åter kan gå ut till St Anne där vi kan bada och köra elverk så att vi ser att det nya fungerar som det ska innan vi lämnar denna ö. Det går ingen nöd på oss här men vi vill gärna vidare.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 4 april

  1. Janne och Marianne skriver:

    Hej!
    Skönt att resan tillbaka=hem till Shaddock gick bra, hoppas det blr perfekt när nya elverket är på plats. Ha en fortsatt underbar vistelse ombord på Shaddock med mycket sol o bad!
    Hälsar Marianne o Janne

  2. Björn Bergkvist skriver:

    Välkommen till baka. Det känns tryckt att ha er tillbaka på rätt sida Atlanten. Vi ligger i Rodny Bay, men går härifrån idag. Vi går söderut, och om någon dag är vi nog på Bequia. Vi var i går kväll och hälsde på Vagabond, som också har legat här några dagar. Bengt o Solvig seglar också söder ut idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s