Tisdag 10 april

Långfredagen var vi äntligen klara med elverksinstallationen. Skönt att ankra upp i St Anne igen där både Rosalinda, Blue och Septima låg ankrade. Vi hoppade i havet så fort vi kunde och bara njöt. Påskafton hade vi knytis på Shaddock med allt vad ett påskbord ska innehålla. Tyvärr så är inte elverket helt ok inställt så vi är nu tillbaka i marinan och mekaniker ska justera det som ska justeras. I dag är det tre månader sedan vi kom hit till Martinique efter atlantseglingen och vi har inte kommit mycket längre. En avstickare har vi haft till St Lucia men annars har vi varit här. Inget fel i det men det har varit lite för mycket mekande bara. Men solen skiner, havet kluckar och fåglarna kvittrar så vi njuter. Ingen ide att prata planer för det har vi många och vi får se vart dom leder oss, framför allt när….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 10 april

  1. blue adventure skriver:

    Igjen takk for en flott påskeaften 🙂 og lykke til videre med elverket!

  2. Nea skriver:

    Kramar!! Jag hälsar på ”snart” 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s