Tisdag 8 maj

Det har varit regniga dagar på St Martin. Tänk att det kan komma ner så kopiöst med vatten. Himlen bara öppnar sig och det vräker ner. Possitivt är att vi inte upptäkt några läkage. Samtidigt har det åskat och blixtrat. Efter detta förväntar man sig att det ska bli hög skön luft , men inte här inte. Luftfuktigheten är max och nu har det varit vindstilla ett par dagar så man är ständigt fuktig av svett. Vi har varit på biltur runt ön och har sett hur fin ön är. Jolle tur i lagunen hade vi en dag. Små utflykter i dom båda länderna som delar ön. Vi var in till Hollänska huvudstaden Philipsburg och turistade en dag. Lite folk på stan pga att inga kryssningsbåtar var där vilket var ovanligt. Vår trälist ska bli uppsnyggad och arbete pågår. Fläcktar är uppsatta över sängen så att vi får lite cirkulation när vi måste ha stängt för regnet. Ny båtmansstol inhandlades så att jag tryggt kunde hissa Stefan upp i masten för byta av en trasig wifiantenn. Nu pågår arbete med ett nytt ställ för elverket. Små rostfläckar har slipats och grundas och ska målas så snart vi hinner. I dag är det dax att baka bröd igen, här finns inte mycket grovt bröd. Ska försöka handla lite i dag och fylla på förråden för i morgon får vi besök av min dotter Nea som jag inte sett sedan i december. Det ska bli jätte roligt !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 8 maj

  1. Lena skriver:

    Hej Vännen, sitter o läser om ert underbara liv, så otroligt långt ifrån mitt….!! Låter så härligt och det är så kul att du delar med dig, fast, bilder vore ju som om att verkligen få SE lite av det ni har för ögonen, speciellt på sköldpaddorna…. Må bäst o var rädda om er, kramar Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s