Tisdag 15 maj

Nea kom, hon var här och nu har hon åkt tillbaka till Florida. Får se när vi kan ses igen. Tack o lov för skype där vi både kan prata och se våra nära och kära. Vi har haft bra dagar med utflykter med bil till Philipsburg samt en del av ön. Jolleturer runt i lagunen. Goda grillmiddagar på Shaddock med mycket prat. Det har varit varma och svettiga dagar så att vi går runt ständigt fuktiga. Tur att temperaturen i vattnet är +29 så att vi kan svalka oss ibland. Vi ska stanna kvar här ytterligare några veckor innan vi seglar söderut. Troligtvis så tar vi upp Shaddock här för bottenmålning mm.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 15 maj

  1. PG & Margareta skriver:

    Det är trevligt att ha er ankrade utanför vår bostad!
    Margareta & PG

  2. Nea skriver:

    Kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s