Lördag 26 maj

I dag Pingstafton. Den ska vi fira med grillmiddag ombord på Shaddock. Hjalle och Brittis ska göra oss sällskap. Denna vecka har vi med hyrbil susat runt på ön igen. Hittat massor av roliga butiker. Stefan blev med jeans och en ny rolig videokamera köpte han i Philipsburg. Trevliga utflyktsdagar hade vi. PG och Margareta lämnade ön denna vecka för sommarvistelsen i sverige. Vi tragglar vidare med div små reparationer och förbättringar på båten. Och som ni förstår innebär minsta lilla fixande i båten att hela verktygsarsenalen kommer fram och med det total kaos. Tur att vi inte behöver vara inne och se eländet så mycket. När det blir för svettigt tar vi ett dopp och då ser vi hur det växer på botten av båten, så fram med skrapor och skrapa. Sysslolösa är vi inte. Inga fritidsproblem här inte.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag 26 maj

 1. RolphGunnar skriver:

  Låter besvärande att behöva bada. Här i Svedala har vi 10.4 gr i vattnet. Vi ligger på en klippa mitt emot Lådna handel. Nu har solen gått bakom trädkronorna och det är lätt nordlig vind och med det 13.6 gr i luften. Har varit ute med båten ganska mycket sista dagarna. 5 dagar i Mälaren. Vi gick med en kultureskader och besökte 4 slott. Väldigt trevligt. Vi var 13 båtar.
  I morgon går vi hem och prognosen säger 2 m/sek och en stor sol. Såsom den sista veckan.

  Drar till alperna med Mc nu på fredag. Tar biltåg från Hamburg och vaknar upp i norra Italien. Sedan är vi i alperna i några dagar och tar oss sedan långsamt hem via Bayern och Moseldalen. Kommer hem lagom till midsommar som skall firas i skärgården med vänner. Sedan segling och därefter 14 dagar på hoj till Färöarna!!!
  Sedan känns det som det är dags att öppna julklappar. Eller åka till Karibien och ……………..

  Något arbete framöver? Känner nog inte för det för stunden, men när vintern kommer så kanske man ändrar sig.

  //Rolph o Leena

 2. Anna skriver:

  Låter hur härligt som helst! Om inte jag minns fel så ligger det en super murrig restaurange längst in efter landningsbanan, det är nått casino där oxå. Det jag kommer ihåg är att de hade jätte god shushi där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s