Tisdag 12 juni

Vi har också haft födelsevärkar flera dagar och hela natten. Så får vi då äntligen veta att värden har förgyllts med en guldgosse på 3.860g och 53 cm lång. Grattis till er Lucas ! Niklas och Helena är dom stolta föräldrarna.
Vi lättar ankare och styr mot La Mareng på Martinique. Det var bra segling och vi tuffade på. Hittade en bryggplats när vi kom fram vid 22.30 tiden. Det var stort jippo ute på resorten med säkert 100 katamaraner ankrade där och tyvärr ville en av dom ha våran bryggplats 08.00 på morgonen. Vi la loss och ankrade upp en bit ut. Marina kontoret lovade oss en bryggplats längdleds på måndagen så att vi kunde lyfta ur elverket. Det blev hämtat och skulle nu testas innan vi fick våra pengar tillbaka. Dagen efter så kunde dom så återbetala pengarna till oss. Nu återstår bara för oss att vi ska se att pengarna är på kontot. Det är inte alls lika snabb väg att få in pengar som när dom ska dra pengar från kontot.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tisdag 12 juni

 1. Janne och Marianne skriver:

  Var över till Niklas o Helena och tittade på Lucas tisdag 12/6, 4 dagar ung och mycket fin.
  Ha det bra!
  /Janne o Marianne

 2. blue adventure skriver:

  Gratulerer masse med barnebarn 🙂

 3. Anna skriver:

  Stort grattis till barnbarnet och stort grattis till Nicklas och Helena! Här kom det oxå en pojke den 13:e juni. Benjamin ska han heta! Ha en mysig midsommar helg. Kramar från Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s