Torsdag 7 juni

Vinden ligger på ost och sydost så segla kan vi men lite högkant emellan åt. Vi beslutar att gå på västsidan av Nevis där vi också ankrar över natten. Följande dag passerar vi Monseratt och ser väldigt tydligt spåren efter vulkanutbrotten som varit. Radion har utsändningar varje vecka som rapporterar statusen på vulkanen. Men vi passerar utan att bli överblåsta med aska vilket inte alls är ovanligt här. Vårt nästa mål är nu The Saintes som är en liten ögrupp mellan Guadeloupe och Dominica. Det är ca fem små öar. Vi går in mot själva huvudorten med det gungar rejält så vi ankrar i en vik straxt utanför. Där blir vi kvar i två dygn.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s