Onsdag 20 juni

Så var allt ok på Martinique och vi kunde lämna ön. Vi seglade med lättat hjärta tisdag morgon och slog nattläger på Dominica. Det blåste på ganska bra men vi fick en bra segling. I morse lämnade vi en mulen ö och styrde kosan mot Guadeloupe. Vinden varierade mellan 2-13 meter och låg på ost och övergick i syd. Här i viken på nordvästra ön är det lugnt o stilla. Vi var in i byn och bunkrade lite. Delar av den var avstängd för biltrafik för det pågick en filminspelning. Tyvärr var det ingen som pratade engelska så vi fick veta mera om det. Hela viken är upplyst av starka strålkastare och något pågår. I morgon fortsätter vi mot Antigua, tror vi.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 20 juni

 1. PG & Margareta Nilsson skriver:

  Hoppas ni får en trevlig midsommar även om bristen på björkar och ängar finnes. Vi skall ut och segla med kompisar och lämnar i dag.Vi har hittat bilderna, de hade en egen rubrik som vi missade… Däremot undrar vi om ni lämnat St. Martin? Menar ni kanske Martinique?
  PG & Margareta

 2. Rolph skriver:

  Just hemkommen från en resa med hoj i Alperna. Såg skidorter i sommarskrud. Fantastiskt vackert. Inser att havet inte alltid är vackrast. Det finns vackert på andra ställen oxå.

  Nu blir det havet igen några dagar över midsommar. Vädret perfekt för stunden men regnrisk från lördag. Men då har man väl hoppat säck klart.
  Sedan hemma en vecka och göra nyttiga saker. Bank, frisör, örondoktor etc. Sådana kul saker.

  Det är lättare att vara arbetslös sommartid än vintertid har vi kommit fram till.
  TREVLIG MIDSOMMAR och ta mycket bilder när i hoppar små grodorna och hoppar säck. !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s