Lördag 23 juni

Efter nattvila på Guadeloupe så styrde vi kosan mot Antigua men vinden låg mer på syd än vi väntat oss så vi seglade på mot St Barth i stället. Det vart en fin segling med jämn vind ända fram.I Gustavia på St Barth fick vi några timmars sömn och handlade det sista till midsommarbordet. Lite extra grädde till janssonen och fina jordgubbar till glassen. Vi ankrade upp i den norra viken som är fantastiskt fin. Där firade vi vår midsommarafton. I dag startade vi i tid för att passa 11.00 broöppningen på St Martin. En stor trimaran som kom inne från lagunen tog tid på sig ut så vi fick vänta på nästa broöppning 11.30. Väl inne var första stoppet vid bensinstationen. Vi knöt fast oss i marinan så att vi kunde spola av Shaddock som är alldeles kladdig av salt. Nu är hon ren och fin igen och snart även vi.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s