Torsdag 19 juli

Nu har vi anlänt till Rodney Bay på St Lucia. Det blev tre nätter för oss på St Barth innan vi seglade vidare. Det var utlovat ostlig vind men för oss har den varit mer på sydost, allså mer motvind än vad vi vill ha. Vi tog natt vila på Nevis, Il Saintes och Martinique. Vädret är väldigt växlande med stört regn och starka vindar till bleke och strålande sol. I dag bara grått och en luftfuktighet på säkert 95%. Det har också varit fiskelycka ombord. En stor fin guldmakrill fick vi upp som ska avnjutas till middag i dag. Vi ska nu vila ut, ta hand om båten lite, fylla våra gasoltuber samt matshoppa lite innan vi seglar vidare tidigt lördag morgon är planen. Just nu är det bara så skönt att vi är fastknutna i en brygga. Tänk att inte behöva upp och kolla ankare och andra båtar i natt. Vilken lycka ! Grattis Marica på din dag, ser att det har hunnit bli den 20e hemma.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torsdag 19 juli

  1. blue adventure skriver:

    Grattis med flott fisk 🙂
    Seil trygt og kos dere sørover på øyene 🙂

  2. Nea skriver:

    Kram från Key West! Nea & Michael!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s