Torsdag 26 juli

Efter att ha vilat ut i Rodney Bay med after work med dans in på småtimmarna seglade vi vidare söderut.med första natthamn i Soufriere Bay vid de berömda Pitonerna som också avbildas på deras flagga,fortfarande på St Lucia. Vi fortsatte dagen därpå med att segla förbi St Vincent och ta vila på Bequia. Vi klarerade in och ut och fortsatte till Carriacou ett lite skumt ställe där vi sov som enda segelbåt i viken för klarering. Snabb in och utklarering i regn och rusk och vi fortsatte mot Grenada och Prickly Bay. Riktigt skit väder hela dagen med sikt lika med noll. Så alla fina öar vi seglade förbi såg vi inte mycket av. Vi ankrade på tisdag eftermiddag intill Woy med Einar och Liisa. Det blev en trevlig kväll och kärt återseende. Nu har vi haft stortvätt både inne och ute, vilat lite och även träffat Noatun med Håkan och Birgitta. I dag är det dax att segla vidare mot Trinidad. Vi har en segling dit på ca 12 timmar och vi planerar att starta härifrån framåt kvällen. I dag har vi varit ute och åkt maxitaxi för viken ligger lite off. Vi mår bra och gör oss beredda för nattsegling nu.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag 26 juli

  1. blue adventure skriver:

    God seiøas til trinidad og hls Janne når dere kommer fram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s