Lördag 18 augusti

Nu har vi varit här i Chaguramas på Trinidad i tre veckor och svettas. Shaddock genomgår en riktig makeover. Tyvärr så har vi inte kunnat bo ombord på ett tag så det blev hotellboende för oss. Fast det har inte varit så illa för där finns luftkonditionering. Vi har cyklat i närområdet och haft hyrbil för att ta oss runt på ön. Det är både fint och fruktansvärt fattigt och fult. Lite läskigt är det när vi far omkring för det är ju vänstertrafik här och dom kör som galningar. Det går att plocka mango, avokado, bananer och stjärnfrukt direkt från träden. Papegojor och pelikaner runt oss. En dag när vi var ute och cyklade fann vi tre underbara små valpar övergivna. Efter lite matande och undersökande är dom nu omhändertagna av ett hundhem. Vi skulle gärna ha behållit dem om vi inte varit här och ska segla vidare. Vi har också haft en liten försenad midsommarmiddag med Janne på Rosalinda. Haj var vi på restaurang och åt en dag. Gott, smakade som fisk. Nu ska vi packa våra väskor och resa hem till sverige på måndag. Det ska bli roligt att komma hem och träffa nära och kära ett par veckor. Hoppas ni har saknat oss lite och vill träffa oss när vi är hemma……

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 18 augusti

  1. Annika skriver:

    Saknar er i massor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s