Fredag 31 augusti

Stockholm har bjudit oss på både fint sommarväder med sol och upp mot +20 och som i dag när det är en riktigt tråkig höstdag med regn och dis. Men det är en härlig hög luft här. Vi har klarat av tandläkare och läkarbesök. Inhandlat kaffe som är vår stora last. Och det bästa av allt är att träffa alla nära och kära här hemma. Susat runt i skärgården och njutit av hur vackert det är. Vi har snart klarat av alla måsten och ska börja ta det lungt och mysa runt lite. Tid med det lilla barnbarnet vill vi ha mera och med våra vuxna barn. Men det är ett väldigt tempo här och vi känner oss stressade hela tiden. Snart åker vi tillbaka till lugn o ro.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s