Torsdag 6 september

Oj oj oj vad dagarna går fort. Vi har varit på middag hos två par vi träffat ute på böljorna. Vi har inte träffat dom ena på ett år och dom andra på två år så vi hade en hel del att prata om. Nästa gång vi träffas är det förmodligen någonstans ute i världen.Ett jätte trevligt 80 års kalas, Stefans mamma, firades på Trosa Stadshotel med god mat och dryck. Vi bodde över och fick njuta av en god hotelfrukost. Det var dom roliga sakerna. Sedan har det varit tandläkarbesök (mindre roligt) och återbesök hos läkaren där vi också fick en del leverfläckar borttagna. Så nu är man sydd både här och där. Men det är ändå bra att få allt detta gjort när vi är här hemma. Vädret är växlande med ömsom sol och regn. Lite svalt är det allt så vi längtar tillbaka till värmen. Men vi är snart där, onsdag reser vi tillbaka.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torsdag 6 september

  1. P G & Margareta skriver:

    Bra tajming, kl. 7 i morse var det 6 grader här på Ljusterö.
    Margareta & PG

  2. blue adventure skriver:

    Jeg måtte skrape is på bilens frontrute da jeg skulle på jobb torsdag morgen kl 07.00. Heldige dere som skal tilbake til Trinidad. Nyt og hils Janne og Inger 🙂 Klemmer fra Kari-Anne og Per-Arne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s