Torsdag 20 september

Tillbaka på Trinidad sedan en vecka. Shaddock låg och glänste när vi kom och middag blev vi bjudna på hos Janne och Inger. Det var ett trevligt bemötande tycker vi. Väl här började arbetet med att återmontera allt vi skruvat bort inför målningen. Det tar tid i värmen ska ni veta. Det är också så att småsaker ska rättas till, läggas till samt tas bort och det tar tid. Vi cyklar omkring och kompletterar skruv här och brickor där. Koll o fix på riggen. Ny badstege görs mm mm. Utöver allt arbete så hinner vi med fikastunder och middagsträffar. I dag var det dax att sätta upp dom nytvättade gardinerna i dom återmonterade fönstrena och som pricken över i så har tyget krymt så mycket att det bara är att ge sig ut på tygjakt för att sy nya. Men ja så kan det bli och det är tur att vi har tid….. I dag firas födelsedag ombord. Stefan står för middagsfix och jag ska få sätta mig vid dukat bord !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torsdag 20 september

  1. Lena l skriver:

    GRATTIS PIA, i efterskott dock! Hoppas Du fick en varm ( troligt) skön och alldeles, alldeles underbar födelsedag!! Saknar dig massor! Nästa gång du är i faggorna då ska vi ses, bara så du vet det…!! Kramar i mängd

  2. P G & Margareta skriver:

    Stort grattis Pia efrtersom det tycks vara i dag, torsdag du fyller år. Apropå båtvård, ja så är det i tropikerna med alla grejor som skall fixas, man blir aldrig sysslolös.
    Själva är vi tillbaka efter en utflykt till Italien, en nostalgitrip kan man säga då vi bodde där ett par år i början på 70 talet. Det var kul att återse det som var vår vardag en gån gi tdien och inte minst att favoritbaren fanns kvar efter 38 år – fortfarande väntande på oss….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s