Onsdag 17 Oktober

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Vi har inte haft tillgång till något bra nät på länge, det är ursäkten till den dåliga uppdateringen på sidan. Men vi jobbar på här med allt möjligt. Målningen på deck är en liten följetong som nu ser ut att få ett slut. Tillverkning av div rostfria saker är också i slutfas. Allt som ska göras av hantverkare tar tid. Trinidad tid. Sedan har vi förstås startat egna projekt som också tar tid. Inte minst pga att vi ska hitta vart sakerna finns och sedan få dom inhandlade och transporterade till båten. Vi är nu tre svenska båtar, Rosalinda och Woy här på power boat i Chaguramas så vi har våra fika stunder och gemensamma måltider. Här har det blivit att vi samlas på lördagar. Då har vi bland annat frossat i nykokade räkor inhandlade samma dag på marknaden i Port of Spain. Vädret är fortfarande väldigt varmt och fuktigt varvat med häftig åska och skyfall. Har aldrig upplevt sådana intensiva åskväder som här. Det är blixt och dunder på samma gång så man hoppar högt. Och så tror man att nu, nu blir det skön sval luft efter denna urladdning. Men så är det inte här, snarare varmare och fuktigare i stället. Vi har tröttnat på att hela tiden gå omkring och svettas och sova dåligt av värmen så nu pågår installation av luftkonditionering i båten. Oh vilken skillnad ! Att vi inte gjort detta tidigare… Så nu är vi tillbaka pigga och glada. Härom dagen var det ett riktigt busväder här med ösregn och åska, vinder ökade och vred över till sydväst. Efter att det lugnat ner sig så var det så mycket skräp och grenar stora som träd som kom flytande. Och dessutom en död kaiman/krokodil kom guppande mellan båtarna.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 17 Oktober

  1. blue adventure skriver:

    Det er varmt i Chaguaramas og her er det ganske kjølig og kaldt. Godt at dere har fått aircon i båten, det hjelper veldig. Lykke til med videre jobbing med Shaddock, hun blir sikkert veldig fin. Kos dere masse og hils Janne og Inger. Vi savner dere! 🙂

  2. Stefan skriver:

    Grattis Stefan på födelsedagen, du får ha bra dag ii dag. Här hemma har vi nu minusgrader men med sol för ovanlighetens skull på en helg. Har ni haft några känningar av den senaste stormen Sandy som dragit förbi er.
    Stefan / Isa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s