Fredag 14 december

Vårt mål med att ta oss upp till Tobago Cay´s lyckades inte. Det blåste på ganska ordentligt där så vi kröp in i Salinas bay på Mayreau istället. Där vände vi för att segla tillbaka till Grenada och lämna av Annika o Lasse. Yngve mönstrade på den 2a och då vände vi norrut igen. Det vart en fin segling med kanske lite för lite vind nu istället. Denna gång ankrade vi upp i Tobago Cay´s och snorklade runt på revet med alla färgglada fiskar, sköldpaddor och en jätte stor rocka som skrämde slag på mig när den sakta gled upp under magen. Nästa ankring blev på Bequia Där fanns Johan o Lise på Corinne nyss komna över atlanten. Vi hade trevliga dagar och kvällar tillsammans och pratade Las Palmas minnen. Sen närmade sig Yngves hem resa som var från St Lucia så fast det blåste mer än behagligt så lämnade vi Admiralty Bay och Bequia med kurs mot St Lucia. Det vart en skumpig och tidvis ganska hård resa upp. Här är målgången för ARC-båtarna som lämnade Las Palmas den 27 november. Vi har nu första parkett för att se målgånen här ut i Rodney Bay. Det är fullt av glada seglare inne i marinan. Vi har träffat ett par svenska båtar som har tagit sig över och grattulerat dom.På Shaddock pågår storstädning och tvättning. Lite små justeringar på motorn och trälisten ska få ett lager lack till. Nu ska vi bara vara en vecka eller så innan vi seglar upp till Martinique för att ta emot Niklas med familj. Just nu har vinden mojnat och regnmolnen dragit vidare så det är riktigt härligt igen. Vi hör om vintern där hemma och förstår att det är väldigt vackert. Här sjönk vattentemperaturen till +27 och det tycker vi är lite kallt.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s