Måndag 14 januari

Så är vi tillbaka i Rodney Bay på St Lucia. Vi hade en härlig segling ner hit från Martinique. Kanske lite för lite vind men vi fick en härlig dag på havet. Båten känns lite tom nu när unga familjen Hugosson har lämnat oss. Ingen som jollrar på morgonen. Men nu har vi tvättat runt och boat in oss på nytt. Vädret har varit lite växlande ett tag men nu värkar det som det som det har stabiliterat sig igen. Vi småfixar med båten och tar igen det som blev efter nu när vi haft gäster ombord. Och så får man tid att ta en bok och sätta sig i solen en stund. Här i Rodney Bay finns Island Water world som är en båtbutik med många bra ha saker. Stefan fyller upp med sånt som kan behövas. Vi stannar här en vecka eller så innan vi seglar tillbaka upp till Martinique.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndag 14 januari

 1. PG & Margareta Nilsson skriver:

  Även hos oss har lugnet lagt sig efter det att sonen och barnbarnen åkt tillbaka till jobb och skola. Nu vilar vi ut för att vara redo när det sociala livet drar i gång igen. Här uppe hos oss på St. Martin har vädret varit bra men sedan en vecka tillbaka har vi haft liknande vindar som ni.
  Bästa hälsningar
  PG & Margareta

 2. Rolph skriver:

  Här hemma är snön tillbaka. Skidor åks i massor, senast en vecka i Saalbach. Där kom det 80 cm nysnö under veckan. Dessförinnan så var jag i Åre i ett par kalla dagar. Snart blir det oxå Bydalen och en sväng med grabbar till Sälen. Sedan är det väl dags för sjösättnig……….
  Jag har en bekant från Arcona Klubben som seglar en 430a som heter Loupan http://syloupan.wordpress.com/ som lär ligga någostans på Martinique. De heter Pelle och Ulla. Ser ni deras båt, hälsa från mig.
  Isen ligger nu i hamnen på Hundudden och snön som ligger där ska ju skottas. Det är väl ditt jobb, Stefan? Kom hem och sköt det lilla uppdrag du har…………
  Annars inte något specellt att rapportera.

  Segla förnuftigt och lugnt och är det inte dags för att dra sig hemåt nu? Det är ingen som bjuder på kaffe på Hundudden numera.

  // RolphGunnar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s