Onsdag 13 februari

Ja vi lämnade St Lucia och hade en fin segling tillbaka till Martenique. Därifrån flög jag Pia hem en sväng till Sverige. Jag var där hemma i 10 dagar i kylan. Roligt och trevligt att se och krama om flera vänner, barn och familj. Nu tillbaka igen här i värmen igen. Nu är jag aklamatiserad och vi har bunkrat på nytt så det är dag att flytta på sig nu. Stefan har varit här alldeles för länge nu. Men flera nya vänner har vi fått och återsett gamla vänner också. Vi planerar att ta upp ankaret i morgon torsdag och styra norrut. Här i st Anne har vi absolut ingen internetuppkoppling om vi inte tar jollen in till byn och går på baren. Hoppas på bättre kontakt norrut. Vi mår bra och klagar inte så mycket på vädret.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s