Fredag 1 mars

Vi hade haft två dygn för ankare när vi satte segel för att ta oss ner till Il de Saints. Det såg ut som om vi skulle få en fin segling. MEN vi gjorde ett stort misstag. Ett par sjömil ut så går jag min obligatoriska runda inne för att se att allt är ok. Då visar det sig att vi glömt att stänga kranen på handfatet på toan fram och där forsar det in vatten i mängder. Ner med seglel, upp med våtsugen, svampar och hinkar. I detta läge med pool inne var det bara att vända tillbaka till Pointe a Pitre och lägga till i marinan. Nu har vi jobbat med detta i ett par dagar och nu har vi koll på det. F…n vad jobb det blir, helt i onödan. Nu är vi i allafall klara för avsegling igen. Solen skiner, fåglarna kvittrar och vi bereder oss på en fin segling.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fredag 1 mars

  1. Annika skriver:

    som om ni inte hade annat att göra… 🙂

  2. Piaffen Cronholm skriver:

    Murphys lag:”If anything can go wrong, it will.” Har själva varit med om ungefär detsamma fast lång från land. Hälsningar till er båda från Pia och PeGe

  3. blue adventure skriver:

    Kjenner til det der med vann båten. Godt at dere har våtsugen. Den hadde vi også god nytte av da vi fikk lne den av dere i Rodney Bay i fjor. Savner dere og Stefans Irish 😉 Ha en fin tur og kos dere masse 🙂 Kanskje vi sees?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s