Lördag 30 mars

Hej alla vänner som följer oss på vår blogg, vi vill önska er alla en riktigt Glad Påsk.
Denna vecka har gått med en rasande fart. Vi är nu ikapp med alla stora saker som vi har fixat. Så nu är det bara små saker att pula med. Så vi lämnade Sankt Martin i torsdags eftermiddag då bron öppnade 16.30. Då satte vi fart mot Sankt Bart. För här är det kappsegling i påsk. Det är sex st J-båtar och massor av andra stora båtar här. När vi närmade oss Sankt Bart så lyste massor av röda ankarlanternor så vi tyckte att det var som julstämning där inne i Gustavia. Har nog aldrig sett så stora båtar och det är konstigt att man känner sig liten här, skulle tro att snittet är ca 30 meter långa och den längsta är 88 meter !!! det är Maltese Falcon. I dag lördag = Påskafton är nog den sämsta dagen sen vi kom hit till karibien, det har varit grått, blåsigt och regnat nästan hela dagen. Fast det har varit lagom svalt att stå i köket och steka köttbullar, korv och göra Janssons frestelse till kvällens Påskmiddag. Så inget ont som inte har något gott med sig. Tanken är att vi ska stan na några dagar här men ska detta väder fortsätta så flyttar vi söderut.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag 30 mars

  1. blue adventure skriver:

    Glad påsk 🙂
    Kos dere med påskematen. Den er sikkert like god i år som i fjor 🙂

  2. Gun Öhrman skriver:

    Här har vi fått sommartid men enligt vädergubbarna väntas det mer snö i allafall så snöade det i skåne igår.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s