Måndag 15 april

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Vi har träffat flera gamla bekanta här på Antigua och är fortfarande kvar. Vi varvar samkväm med arbete. Nya överdrag till gasolflaskorna har det blivit, trälisten nyslipad igen, vädring och tvättning av kläder som vi inte använder, nyskurade skåp och lådor, börjat sortera saker som ska lämna båten mm mm. En dag tog vi maxitaxi in till stora staden St John. Det är lite av ett äventyr när vi tar oss fram på det sättet. Det låg två kryssningsfartyg inne i hamnen så det var gott om folk på stan. Men det är samma T-shirt här som det är på andra platser, bara namnet på ön ändras. Ön är grön och fin och klimatet här är inte lika fuktigt som resten av ökedjan. Vi blir kvar ett par veckor till och dom fina gamla båtarna till classic race börjar så smått komma in nu.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag 15 april

  1. Margareta & PG NILSSON skriver:

    Här kommer hälsningar från SXM där det blivit tomt (lugnt?) efter det ni åkt. Vad menas med mindre fuktigt på Antigua? Färre fester? Tamare fester? Vi tyckte nog fuktigheten hölls under lämplig och stabil kontroll när ni var här och skrattar igenkännande åt filmsnutten vi fick häromdagen som visar hur elegant Stefan dansar iväg mellan borden hos gemensamma vänner som ordnade stort kalas med egen orkester. Den festen var alldeles lagom…
    Margareta & PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s