Måndag 22 april

Vinden har nu lugnat ner sig lite så det är riktigt skönt. Ett lågtryck med regn och otrevligt hårda vindbyar har nu lämnat oss. Vi småfixar fortfarande med båten, tar små jolleturer och promenader. Det är party varje kväll med levande musik, både proffs och glada amatörer inne i hamnen nu under regattan och vi har varit inne ett par kvällar. Det delas ut gratis champange, vin och rom. I går var det en stor parad av alla deltagande båtar och då satt vi där på bryggan och dingla med benen några timmar. Vi har sköldpaddor som simmar runt båten. I dag såg jag en lite rocka som hoppa i vattnet. Stora pelikaner störtdyker efter fisk. Vi hittade ett tryckeri som trycker på tröjor, där har vi nu beställt med tryck av Shaddock. Avresa söderut denna vecka.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s