Fredag 26 april

Både kätting och propeller var gröna av sjögräs när vi skulle lämna Antigua. Så blir det när man ligger stilla för länge. Vi hade en jätte fin segling hit till Deshais på Guadeloupe. Tråkigt nog låg jag (Pia) halva resan i sängen med halsont och feber. I dag mycket bättre. Vi stannar någon dag innan vi far vidare. Två svenska båtar i viken som vi inte träffat på förut. Kaminante och Litorina. Trevligt att träffa nya bekanta. Vädret är stabilare nu med stadigare vindar och inte lika mycket regn.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fredag 26 april

 1. Annika skriver:

  Hej
  Tänkte skriva en kommentar, men Lasse säger att jag redan har skrivit det i ett tidigare inlägg när ni var Deshais, så då skriver jag inte det.
  Nu är det inte många dagar kvar tills vi ses på riktigt, då jag får känna och klämma på er.
  Längtar!
  Kram från Syster

 2. Birgitta Lidgren skriver:

  Hej på er!
  Nu har jag lagt en ordentligt lågupplöst version av filmen från varvet på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=aZGzwiX1OpM .Förhoppningsvis funkar den bättre på andra sidan klotet 😉
  Gott att höra att ni har det bra! Ser fram emot att ses snart!
  Kram från B&B

 3. PG & Margareta skriver:

  Hej på er. Nästa vecka är det dags för årets stora händelse, näst efter Heineken regattan, för då kommer det ett fartyg lastat med den nya svängbron. Det blir det största fartyg som gått in i lagunen, 126 m långt. Bredden är bara 40 cm mindre än broöppningen (!!!) och det ryktas att de skall klä ena sidan av kajen med plywood så skutan kan gå in med ena fribordet lätt tryckt mot plywooden. De har redan annonserat att då blir bron öppen i två timmar så då blir det bilköer som heter duga. I lagunen finns det nu pråmar med kranar som skall hjälpa till att lyfta bron på plats så vi ser med spänning fram mot denna övning.
  Kram
  Margareta & PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s