Lördag 5 maj

Det blev ett par dagar på Guadeloupe innan vi seglade ner till The Saints. Låg för ankare vid sockertoppen innan vi bestämde oss för att ta en lång segling ner förbi Dominica som vi inte är så förtjusta i för att komma till Martinique. Stannade i Fort de France på valborgmässokvällen. Första maj är helgdag även här. Dagen efter fick vi möjlighet till att klarera in, handla och fixa lite i staden. Hux flux var vi fyra svenska båtar på ankringen, kul ! Vinden vände till syd och skulle öka till natten så vi gick i konvoj rakt över viken till Anse Mitan där vi ligger väldigt skyddade. På kvällen vart de sundowner ombord på Shaddock. Vi stannar kanske en dag till här innan vi tar oss sakta mot La Mareng med stopp i Grand Anse och/eller Petit Anse. Vi har det ganska varmt nu så vi ser inte fram mot att lägga oss i en vindskyddad marina och svettas.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 5 maj

  1. Anders skriver:

    Dominica tillhör dom öar jag verkligen föll för. Så olika det kan bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s