Söndag 12 maj

Vi tuffade runt hörnet ner till Grande Anse som visades vara en underbar liten vik. Vi ankrade upp långt in i viken och där simmade sköldpaddorna runt båten i det 29 grader varma vattnet. På med snorkel och där låg vi och flöt medans färgglada fiskar simmade runt oss. Härligt. Ett par dagar senare tog vi sikte på La Mareng. Vi trodde att vi skulle få en fin segling ner men det var förstås motvind som vanligt så det vart motorgång. Nu har vi legat här för ankare i snart en vecka i avvaktan på att komma in i hamnen. Bokningen vi har är från den 15e och det verkar inte som om vi kan komma in tidigare. Det har varit helgdagar här också vilket innebär att allt varit stängt. Vi jollar omkring i marinan och i den stora viken. Tar också jollen ut till St Anne där det har varit seglingstävlingar med mycket folk och båtar. Storstädning pågår också inför lämnandet av Shaddock. Alla skåp och lådor ska gås igenom och torkas ur. Matvaror ska sorteras, slängas eller packas om.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 12 maj

  1. Margareta & PG skriver:

    Hej på er,
    Även vi sysslar med liknande saker dvs städar ur skäp, tömmerkyl/frys, sorterar mat och ger bort det vi inte kan spara. I dag ”drar vi upp ankaret” och bordar 747:an som skall ta oss till Paris där vi stannar ett par dagar och bl.a. skall gå på Lido och se deras show.

    Väl mött i Sverige!

    Kramar Margareta & PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s