Lördag 18 maj

Så har den stora demonteringen avslutats. Segel är nere, jollen är uppe och förpackad på deck, allt löst nerplockat, allt annat surrat och täckt. Inne är det torkat och utresat. Elverk, huvudmotor, jollemotor är konserverade. Alla genomföringar kollade och stängda. Kyl och frys avstängda. Sötvatten i alla slangar och pumpar mm. I går kväll hade vi mattömning tillsammans med Ruth, så det blev en hel del grillat och gott. I dag är sista tvätten tvättad så att vi kan återkomma till en nybäddad säng. Herre Gud vad det är saker som ska göras innan vi kan lämna. Shaddock har aldrig varit ensammen så här länge. Nu återstår bara att stänga väskorna och ta sista duschen innan det bär av till flygplatsen. Enligt tabellen så ska vi vara på svensk mark söndag kväll 18.35.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s