Måndag 27 maj

Resan till Sverige gick bara bra. Flygen startade och landade på tid. Lite trötta och med tiden lite ur led möttes vi på Arlanda av sonen Niklas och sonsonen Lukas. Middag blev vi serverade av Annika o Lasse när vi kom till stan. Så roligt att bli mötta av nära och kära. Efter första natten på svensk mark så kramade vi om sonen Isac och besökte mormor Inga innan vi satte oss i bilen och styrde söder ut mot Småland och vårt nya projekt husbygge. I fredags hissade vi segel på sonen Niklas båt och styrde mot Sandhamn där det i lördags var vigsel på dansberget. Det vackra brudparet var sonen Isac och hans Julia. Det vackrast och finaste jag sett. Sandhamn visade sig från sin finaste sida med sol från blå himmel och svaga vindar trots att prognosen varnat för både regn och blåst. Roligt var också att träffa all släkt och alla vänner, nya som gamla. Seglingen hem där ifrån vart ett blött elände. I dag ny arbetsvecka med tandläkarbesök, bilkollande, tusen papper som ska skickas hit och dit och förberedelser inför byggnation. Hundvakt ska vi vara för Isac och Julias lilla Bobbo medans dom ska besöka Italien. Han får hänga med när vi pendlar Stockholm-Småland. Nu väntar vi bara på att det ska bli lite varmare här så att vi kan ta av oss långkalsongerna och kanske ta fram en tröja med kort ärm. Vi fryser……

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s