Måndag 10 juni

Sverige har visat sig från sin allra bästa sida nu ett par dagar, vilket innebär att till och med vi som fryser har kunnat ta på oss shorts. Vi har varit hundvakt nu i tio dagar och han har hängt med oss ner till Småland per bil och sedan vart det buss, tåg och tunnelbana för hunden och mig hem. I Småland vart det arbetsläger igen med att rensa, slänga och elda upp fyrti års sparat skräp. Brunnen ville inte ge oss vatten men efter att en sugbil varit där och sugit ur skräp så fungerade den igen. Det ena huset är nu tomt, sopat, damsuget och urspolat. Så nu kan vi börja fixa till det och få det lite beboligt. Nu är vi i Stockholm och firar födelsedagar i stora lass.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag 10 juni

  1. Margareta & PG skriver:

    Hej, så är det som pensionär – från det ena arbetslägret till det andra! Är det inte båtvård så är det husbygge. Detta är skrivet på drygt 10.000m höjd!!! Vi är på väg till Stockholm från Nice och Norwegian har internet ombord, som de inte ens tar betalt för. I veckan har vi träffat flera andra från St. Martin som ni också träffat med oss, Nigel & Cecilia, Delphaine & Mike samt Debbie & Tony, visst är det ett märkligt sammanträffande ”att alla från St. Martin” var där samtidigt, alla hälsar till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s