Lördag 15 juni

Nu har vi ätit tårta i stora lass på ett antal födelsedagar Lukas 1 år, Otto 13 år och Niklas 33 år och sedan har vi varit på en trevlig kryssning med hela familjen Hugosson till Åbo med den ”nya” båten Grace där vi åt massor av god mat och drack goda drycker. Nu är vi packade och klara inför en ny vända till Småland och projekt Luvehult. Denna vecka har vi klarat av tandläkare, annan läkare, fika med goda vänner, samlat ihop inför småland, grillkväll mm. Tempot är fortfarande högt men dagarna går i en rasande fart.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s