Tisdag 2 juli

Nu har vi sågat ner träd, röjt buskar, grävt för el, avlopp och vatten. Allså jobbat hårt i två veckor. Vädret har varit med oss så att vi kunnat varit ute utan att bli blöta av regn. Hårt arbete gjorde att vi somnade ovaggade på kvällarna i vårt provisoriska boningshus där det drar mellan plankorna i väggarna sk AC. Vi tog en dag ledigt och styrde mot Öland. Sightsing runt ön och handlade med jordgubbar hem. I den jungel som finns på tomten har vi hittat päronträd, plommonträd och körsbär. Riktigt spännande är det när vi går fram med röjsågen. En eldningstunna har vi som brinner dygnet runt med småris. Det stora och mesta får vi åka med till återvinningsstationen där vi nu är välkända efter alla turer dit. Nu är vi i Stockholm några dagar för att besöka läkare, tandläkare samt när o kära innan vi styr söderut för ett nytt arbetspass. Vi har fått våra arbetskläder tvättade så det är bara att ta nya tag igen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s