Söndag 8 september

Sommaren här i sverige har gått i en rasande fart. Vi har ju haft vårt projekt i Småland att underhålla oss med och det har varit jätte roligt men arbetssamt att få det att växa fram. Framför allt så har vi fått flera nya vänner och många som har hejjat på oss när vi jobbat så svetten lackat. Tack alla ni som hjälpt oss och ni som bjudit oss på både mat, dryck och godsaker till kaffet. Det är en härlig litet samhälle som vi känt oss välkomna till. Nu packar vi för återresa till Caribien där Shaddock ligger och väntar på oss. Väl där ska vi boa in oss, starta upp och sedan ska vi ha några lediga dagar innan vi styr söderut.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 8 september

  1. afsailing skriver:

    Hoppas allt är väl med Shaddock. Men passa er! Orkansäsongen pågår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s