Onsdag 16 oktober

Vi gjorde ett snabbt stopp i Clifton på Union Island för att klarera ut och sedan seglade vi vidare söderut och Grenada. Ett dygn i marinan I St Georgs innan vi gick runt udden för att ankra i Prickly Bay. Där var vi ett par dagar. Det var stortvätt och lite ”bara vara”. Sen var det Trinidad som var nästa steg. Vi hade en fin segling ner och det tog ca 11 timmar innan vi lade till vid inklareringsbryggan i Chaguramas. Efter en natt där fick vi plats på C-bryggan vid Power Boats. Eftersom vi haft mailkontakt med dom där så blev vi ganska snart lyfta upp på land för att få åtgärda de saker som vi reklamerat. Där är vi fortfarande, och arbetet pågår. Men vi är på Trinidad och det innebär att allt ska divideras och det tar så lång tid att få saker gjorda. Skulle kunna skriva spaltkilometer om hur det går till här nere men det fyller ingen funktion. Vi försöker att hålla humöret uppe och se fram mot att vi ska komma i sjön så snart som möjligt. Vi gör lite småjobb inne. Renoverar en läckande toa, lackar lite sliten teak, har kastat ut en läckande vattentank, skumtvättar dynor mm. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Segling är inte bara att glida fram i medvind med solen som gassar och hoppande delfiner, det är också ett arbetsläger ibland. Internet är inte det bästa här så man ska ha lite tur om det ska fungera.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 16 oktober

  1. afsailing skriver:

    Njut, vänner, njut. Klaga sen när ni sitter på hemmet hos Carema eller något liknande.

  2. Gun Öhrman skriver:

    Ja jag håller med föregående njut av livet. Roligt att höra av er.
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s