Tisdag 12 november

Vi låg några dagar i marinan på CruesInn för att njuta av still gung under fötterna innan vi släppte loss på lördag morgon och styrde mot Grenada. Det blev en ganska jobbig resa med motvind och motsjö. En hel det regnskurar med häftig vind. Det tog oss 11-12 timmar innan vi ankrade upp i Prickly Bay på Grenada. Där var det inte mindre blåsigt och det gick in svall så det var ganska gungigt. Vi besökte Budget, hälsade på gamla vänner som ligger på land innan vi gick runt udden för att gå in i marinan några dagar. Ska passa på att tvätta av allt saltvatten mm. Väder och vind är inte det bästa nu. Mycket regn och hård vind. Man kan tro att det är regnsesong nu. Här på ön välkomnar dom regnet eftersom det knapp kommit något på flera månader. Vi kryper in, slår på AC och myser i soffan till en bra film. Man kan ha det sämre.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 12 november

  1. Margareta & PG skriver:

    Ni är för långt söderut, här i norr på St. Martin har man medvind vart man än seglar, solen skiner, regnet har tagit slut och vågorna försvunnit för lång tid framåt, det kan inte bli bättre! Så vad väntar ni på?
    Margareta & PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s