Tisdag 19 november

Det blåsiga och regniga vädret har dragit vidare. Vi lämnade Grenada för att segla norrut. Det blev ingen segling alls för den lilla vind som var stod dessutom oss rakt i näsan. Så vi tuffare motor på nästan spegelblankt hav. Delfiner och sköldpaddor gjorde oss sällskap på resan. Det märks att säsongen dragit i gång nu, massor av katamaraner överallt. Väl framme på St Lucia mår vi gott igen. Ett dygn inne i marinan för att tvätta av Shaddock allt salt och för att fylla gasoltuberna. Nu går vi ut på ankringen för att bara vara ett par dagar. Detta är det bästa med Caribien. Ligga i en vik och stilla guppa, ta ett dopp i det turkosa 28 gr vattnet, sitta under soltaket och dricka något svalt. Nu klagar vi inte igen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 19 november

  1. Margareta & PG skriver:

    Ni fattade vinken – nu har ni bara knappa 300 NM kvar till medvindens rike ( St.Martin för den som inte vet). På sistone har vi haft vykortsvackra morgnar i klass med en svensk högsommardag med vindstilla och plattvatten utan en krusning i vilket båtarna speglat sig och när solen väl varit uppe en stund kommer vinden som på beställning. Kan det bli bättre?

  2. Lena skriver:

    Låter heeeelt underbart!!! Så avundsjuk så mätstickorna i hela världen räcker inte till…. Njut för mig också, är du snäll;0) kramar Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s