Onsdag 27 november

Som vanligt när vi bara ska ta det lugnt så drar vi igång med projekt. Nu var det vår bedrövliga teaklist som vi tog tag i. Det skulle vi gjort när vi kom tillbaka från sverige men det gjorde vi inte, så nu vart det att slipa bort all lack. Det tar lite tid för den ska ju ner till trä ren. Och dammar gör det, både ute och inne. Två dagar tog det och nu väntar finslipning och lackning. Vi träffade vänner från förra sesongen och hade några trevliga kvällar ihop. Bergsklättrare var vi också när vi besteg berget där fortet finns som försvarat St Lucia från anfall. Det vart en fika på toppen medans vi njöt av den fina utsikten mot Martinique samt över ankringsviken Rodney Bay. Nu har vi lämnat St Lucia och tagit oss till Martinique igen. Toadelar beställda, segel lagat och delar vi inte längre behöver är inlämnade för försäljning.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s