Tisdag 17 december

Nu har vi äntligen luftat seglen igen. Första turen gick norrut till Grand Anse, en fin vik lite norr om St Anne. Där ankrade vi upp långt in där vi fick bra lä för den hårda vind som har varit och fortfarande är. Där låg vi väldigt bra och hade en lugn natt. På morgonen simmade sköldpaddor runt båten. Man blir så glad när man ser dom. Seglats nummer två gick upp till huvudstaden Fort de France, där vi ankrade upp mitt i staden. Här har man promenad avstånd till allt. I dag har vi gått gata upp och gata ner och fönstershoppat. Det är full jul överallt. Snart ska vi segla vidare norrut.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 17 december

  1. blue adventure skriver:

    Bra, savner dere 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s