Onsdag 25 december

Vi hade tänkt att fira julen på Il the Saintes, väl där efter en bra segling i ganska hård vind knöt vi fast oss i en boj utanför Bourg des Saintes på själva huvudön. Passade på att gå en promenad och handla lite till det kommande julbordet. Det blev en lugn natt fram till morgontimmarna då strömmen tog oss åt ett håll och vinden ett annat. Bojen började dunka mot fribordet och inget vad vi gjorde hjälpte mot det. Så vi släppte loss och seglade mot Guadeloupe i stället. Överfarten var stabil och bakom ön varierade vinden mellan 4-14ms. Vi gillar viken i norr Deshaies så det blev vårt mål. Här har vi nu firat julafton. Blåsten är fortfarande ganska frisk, här inne i viken har vi haft upp till 16 meter men ankaret håller oss kvar på plats.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 25 december

  1. PG & Margareta skriver:

    God fortsaettning. Vi gjorde SXM till Miami paa 3 timmar. Inget tar hoejd som en Boeing 757!!! Nu sitter vi paa flygplatsen i Miami foer att flyga hem igen. Vi borde klara det paa 3 timmar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s