Tisdag 31 december

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Ett helt år har gått igen. Förra nyårsafton firade vi på St Lucia i Rodney Bay. Nu är vi på Antigua och ska vaka in det nya året 2014. Det har varit ett roligt år med många härliga upplevelser här i Caribien. Många trevliga människor har vi träffat. Jobbiga tider med reparationer o dyl har vi gått igenom. Härliga sommarmånader i sverige hade vi med lite smålänskt nybyggar arbete. Nu ser vi fram mot ett nytt år med nya utmaningar i possitiv anda. Vi väntar tillökning i barnbarns skaran och det är roligt. Snart är dom stora nog att komma och segla med oss.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 31 december

 1. Rolph skriver:

  Hej i värmen och god fortsättning

  Här hemma är det lika varmt som en höstdag. Vintern avvaktar.
  Nyår firades på Ljusterö med mörk kavaj, vit skjorta och fluga. Det blev hummer, skumpa och lax. Sådant som nyår ska vara.
  Dagen efter, lätt ljumna, sittandes och försökte intressera sig för årets nyårskonsert. Det gick nog bra. Sedan hem till Djurssan och väntan på den stora resan.
  Nu på söndag har jag 42 timmars flygresa till Nya Zeeland. Vi är 12 personer som ska åka HD i 21 dagar och allmänt turistande. Vi blir borta i en månad. Leena hemma och vaktar hus och TV. Hon gillar som bekant inte att sitta på pallen på hojen.
  Båten ligger tryggt förvar inomhus i år för att klara av den bistra vintern ?!?!?!? Typiskt att man lägger massa pengar på förvaring inomhus då vintern är som höst. Men den kanske kommer och då är det tryggt att veta då man själv är ”Down Under”.
  Vi kommer hem i början av februari. Då är det dags att fortsätta med mitt påbörjande av 7 byte av däcksluckor. Det blir rostfria i stället för de gamla i aluminium.
  Ha en god fortsättning och jobba på med edra projekt och glöm inte och vila då och då.

  // Rolph

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s