Lördag 4 januari 2014

På Antigua firade vi in det nya året med god mat och dryck. När det närmade sig tolvslaget tog vi dingen in till byn och därifrån promenerade vi över till English Harbour där det var jättepartyt. Där var det massor med människor samlade. Så vi firade in nyåret med pompa och ståt. Bubbel i massor och ett fint fyrverkeri. Dagen efter blev det vilodag. Torsdag bunkrade vi lite innan vi tog upp ankaret och styrde mot Green Island, bara en etapp på 10-12 sjömil. Det tog ändå sin lilla tid eftersom vi hade både vind och sjö mot oss. Väl uppe ankrade vi i nästan plattvatten innanför reven med utsikt rakt ut över havet. Vackert ! Corinne med Lise och Johan har här funnit sitt bästa Kite-ställe. Trevligt att träffa dom igen. Nu laddar vi våra batterier med lite bad, jolleturer och bara vara. Det ska blåsa friska vindar ett tag framöver så vi får se hur länge vi avvaktar innan vi fortsätter norrut.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s